Foredrag

Har i brug for et inspirationsforedrag til jeres virksomhed.
Jeg laver foredrag i jeres virksomhed som motiverer til en bedre forståelse af hvilke parametre, der skal sættes i værk for at performe og opnå ekstraordinære resultater. Vi sammensætter et foredrag efter jeres unikke behov og udfordringer.

Hvordan kan du udnytte dine ressourcer optimalt, så du har overskud mentalt og fysisk – hele dagen. Forstå din fysik og psykologi.
Mange har en hektisk hverdag og presser sig selv uden at tage det nødvendige hensyn til kroppens behov.

Her er et par eksempler på foredrag…

  • Skal i peak performe og brug for at få skarpe tips til at holde hjerne og krop i bedste gear hele dagen. Så vil dette være en samling af fysiske og mentale redskaber der øger dit fokus, koncentration og udholdenhed.
  • Hvilke sunde vaner kan indføres i dagligdagen, så den sunde livsstil bliver overskuelig – simpel forståelse af effektive rutiner som øger dit velvære, forbedrer dit humør, giver mere energi og øger arbejdsglæden.
  • Sundhed handler ikke om fravær af sygdom og slet ikke om en stærk rygrad. Tværtimod handler sundhed mere om samspillet mellem mental sundhed, fysisk overskud og glade celler.

Sundhed behøver ikke være ’rocket science’ – men det skader ikke at forstå HVORFOR du ikke har fuld koncentration hele dagen, har forskellige fysiske symptomer på overbelastning, mangler energi eller glæde og gnist ved livet.

  • Hvordan forebygger virksomheden stress. Hvordan håndterer i stress, hvis den allerede lurer. Hvad kan du som individ selv gøre for at undgå stress eller ændre livsstil, så stress ikke rammer for alvor. I får mentale og fysiske redskaber til at komme sikkert igennem en stresset periode.

Læs mere om mit foredrag om at optimere fysisk og mentalt overskud her

Send mig en mail så sammensætter vi et foredrag til jeres behov.

Kontakt

mig her