Vil du være den bedste?

​Ønsker du forbedret præstation, færre skader, bedre restitution, et vedvarende højt præstationsniveau, en forlænget (sports-) karriere og mere succes?

Den største fordel i sport er at maksimere dit fulde potentiale

Den mest effektive analyse er optimeringen af the human mind i forbindelse med kroppen for maksimal ydeevne.

Eliteudøvere er altid på udkig efter den unikke fordel for at forbedre deres præstationer og finde x-faktoren. De definerende 2% er, hvad der kræves for at være foran i sport.

At være en top performer i enhver sport er både en fysisk og en mental udfordring, hvis den ikke adresseres ligeligt. Et utrænet mindset, som en utrænet krop, kan være med årsag til gentagne skader, manglende motivation, mental stress, træthed og udbrændthed.

Vidste du, at der er en dyb forbindelse mellem psyke og krop, der vil påvirke atletisk præstation. Neuro Kemikalier frigives fra hjernen og kroppen, der vil påvirke søvn, restituering og inflammation.

Derudover vil der være konsekvenser for koncentrationsniveauer, mentalt fokus og bevidsthed, beslutningstagning under pres og træthed.

Men vi har alle evnen til at have kontrol over vores egen neurokemi, fordi der er en specifik algoritme for hver enkelt person.

​“Most athletes are not doing the necessary individual testing to enable them to become great”

- Dorthe Hummel

Vinder processen

Vi har alle en unik kodestreng af information til at vide præcis, hvordan vores krop reagerer på fysisk og mentalt pres, hvor godt og hurtigt vi restituerer, skader på forskellige måder, oxidativ stress, optimeret ydeevne og udholdenhed, som alle viser sig i de dispositioner vi har med og de valg vi træffer.
Et træt sind kan ligeledes kun føre til en træt krop.

For virkelig at maksimere den atletiske præstation kræves et dybere niveau af forståelse, hvis du ikke altid spørger hvorfor, snarere end hvad, vil du aldrig være helt i stand til virkelig at udføre på dit topniveau.

Udtryk som "stærk mentalitet eller mental sejhed" er begreber, der helt er skabt inden for sports- og militær kulturen, der ikke har noget at gøre med optimering af din hjerne, tankegang og træning af mentale færdigheder. Forbedret fokus, koncentration og høj ydeevne fra et mentalt perspektiv kan kun komme gennem mental træning, så du kan nå det næste niveau.

Hvem vi samarbejder med

Hjalte Froholdt - NFL Cleveland Browns

Læs denne artikel fra TV2 sport

Niclas Larsen World champion Thaiboxer

“Dorthe helped me be aware of things I would not normally think of in terms of nutrition and recovery, and have made an exact plan for my needs for my goals. She is unique in her field, and I am proud to have her along towards my dreams. She taught me the benefit of FLOW for my sport and in private life”

Michelle Vesterby - Pro tri-athlet

“Dorthe is a huge inspiration and made me think of my actions. There is always a good reason to look into the built in habits and see the opportunities to become an even better version”

DATA - det HELE er forbundet

Ved hjælp af en række omfattende laboratorieanalyser er vi i stand til at få den individuelle high performance platform fra biomarkørerne på både fysiske og neurokemiske tendenser.

Ud fra de præcise data ved vi, hvilke forhindringer den enkelte atlet har, og hvordan man navigerer rundt om dem for at optimere potentialet.​ Vejlede atleten om vigtigheden af tarm-hjerne-forbindelsen, mitokondrier og potentielle kilder til inflammation.

Vi sammensætter det derefter med en specifik tilpasset mental skills træning til den analyse vi har, matchet med den genetiske hjerne og neurokemiske data, der gør det muligt for atleten at opnå deres bedst mulige præstation.

Selv et let forhøjet dopaminniveau kan føre til dårlig præstationsrelateret beslutningstagning, sandsynlighed for øget træthed i løbet af sæsonen, manglende fokus, klarhed og nedsat motivation.

"If you aren't testing you´re guessing"

Invest in your future

Are you ready to unlock your to reach your full potential?

Protocol to peak performance?

We create the program that fits your specific needs and goals,

to help you be your best, with your secret potentials.

Er du klar til at investere i dig selv?

Helping you unlock your superpowers

- And limit mental pressure

Less injuries and better recovery

- Avoid the underlying risk of burnout

Peak performance when it matters

- The difference to make it or brake it!

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@dorthehummel.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​