Foredrag​

​Har i brug for et inspirationsforedrag til jeres virksomhed.

Jeg laver foredrag i jeres virksomhed som motiverer til en bedre forståelse af hvilke parametre, der skal sættes i værk for at performe og opnå ekstraordinære resultater, eller nye vinkler på trivsel og forebyggelse både fysisk og mentalt.

Vi sammensætter et foredrag efter jeres unikke behov og udfordringer.

​Her er et par eksempler på foredrag…

1: “How to peak perform with less is more”

Vi bliver ikke nødvendigvis bedre eller hurtigere ved at presse endnu mere ind i et i forvejen presset system.

Vi stiller store krav til os selv i en hektisk hverdag med mange udfordringer, beslutninger og målsætninger. For at kunne peak performe på de rigtige tider kan der ofte hentes langt flere ressourcer ved at skære ned på det som kræver unødigt energi.

Peak performance er for ledere der ønsker at have overskud, overblik og større overensstemmelse med sig selv i hverdagen.​

2: Skab mental (stress-) robusthed og undgå at brænde ud

Mental robusthed og bedre kontrol af daglige stress reaktioner er vejen til at undgå at brænde sig selv ud. Stress er en del af manges hverdag – også selvom vi ikke bukker under.

Men reaktionerne ses på fysikken i form af øget træthed, koncentration og forringet performance. Robustheden kan skabes i det daglige og er for alle en hjælp til at belaste mindre, være i bedre balance og skabe bedre resultater.

Få effektive redskaber med der kan tages i brug med det samme.

3: Vejen til ultimativ glæde og velvære - Eu-diamonia

Eu-diamonia stammer fra græsk og betyder ultimativ lykke og velvære..

Kan det lade sig gøre??

Det kan det med den rette sammensætning, individuel optimering og fokus på alle aspekter i livet. Sammensætningen er en proces hvor der bliver sat alle parametre i spil, fra fysisk individuel behov til mentale begrænsninger som holder os tilbage i gamle uhensigtsmæssige mønstre.

Der er 7 steps til Eu-diamonia som kan udføres af alle uanset hvilket niveau i livet man befinder sig på, og hvor man ønsker forandringen.

4: Performance optimering med support i DNA profil - “from GOOD to GREAT”

Når vi befinder os på et niveau med succes i vores liv, med karriere eller mål, bliver vi ofte fanget af at gentage processen og have svært ved at bryde loftet for udvikling.

Det du gør bliver du god til – men det flytter ikke nødvendigvis til næste level.

Skal vi finde frem til vores gemte super power, flere ressourcer, skarpere hjerne og bedre performance kræves der et spadestik dybere.

Optimeringen er individuel og findes i vores medfødte fingeraftryk i vores DNA.

Ved at kende sit unikke genetisk behov og udfordring kan vi optimere fysisk som mentalt.

Hør mere om, hvordan en personlig coach og mentaltræner kan hjælpe dig

Vil du høre mere om, hvordan jeg som mentaltræner og personlig coach kan hjælpe dig, eller er du interesseret i en pris på et forløb, så kontakt mig endelig på telefon 20 54 82 52 eller e-mail info@dorthehummel.dk.

Investér i dig selv​

Et forløb kører mellem 3-6 måneder. Bliv klædt på til at navigere i dine egne ressourcer, balance og overskud, hvor du opnår den bedste mentale og fysiske sundshedsplan for DIG.

Er du klar til at investere i dig selv?

Skaber balance i dit liv

Jeg hjælper dig med at balancere dit liv, så du præsterer og trives bedre.

100 % individuel forløb

Få et 100 % individuelt sammensat forløb.

Stressrobusthed og udholdenhed

Stressrobusthed og udholdenhed er et spørgsmål om, hvordan vi navigerer i de opbyggede vaner, vi har.

​Hør hvad mine klienter siger

Et lille udpluk af skønne udtalelser ...

​★★★★★

Tak for hjælpen

Udgangspunktet var en stresssygemelding, og målet at mine stresssymptomer skulle være ude af kroppen. Jeg nåede at være så meget ovenpå i dette forløb, at jeg havde mod på at afslutte forløbet med en 5 dages Prolonkur for at optimere og nulstille fysikken. Dorthe har en helt særlig evne til at være nærværende og fange lige præcis der, hvor jeg er – hverken mere eller mindre. Dorthe har en eminent viden om kroppen, og at hun brænder for det, er man aldrig i tvivl om. Hun formår at sætte al denne viden i spil på en måde, som er nærværende og anerkendende, så både krop og sind er i vater. Jeg er i al fald ikke i tvivl om, hvem jeg vælger, næste gang jeg skal bruge hjælp.

Anita Sundstrup Brinkmann

​Cand.mag. Psykologi​

​★★★★★

Dybt taknemlig

Jeg startede hos dig fordi jeg havde rigtig mange kedelige symptomer på at jeg og min krop ikke havde det godt. Min læge ville ordinere flere piller, men her sagde jeg STOP og tog et aktivt valg og tog fat i dig. Efter blot to uger havde jeg markant forbedring på de fleste af mine symptomer. Efter 8 uger havde jeg droppet alt medicin, mine kedelige symptomer var alle væk – og bonus var at jeg var 10 kilo lettere. Der er kommet en del mere i gaveposen fra dig, end jeg havde forventet da jeg startede. Jeg har fået ændret mine vaner og mønstre til det bedre, og det har været nemt for mig at adoptere, da krav og udfordringer er kommet i det tempo jeg har kunne håndtere. Det har været guld værd for mig, og jeg er dybt taknemlig.

Mette Risager

​Medejer og køkkenchef på restaurant Mondæn

​★★★★★

Tak for dig

Jeg kan virkelig mærke at det har givet meget privat men også ledelsesmæssigt. Det gør en kæmpe forskel det du kan. Jeg har aldrig rykket mig så meget personligt og fagligt som i vores samarbejde. Du har forstået mig og hvordan jeg skal tackles. Du er en kæmpe inspiration i min hverdag og i mit syn på at blive et bedre menneske både privat men også som leder.​ SÅ IGEN TAK FOR DIG

Mads Dalsborg

​Medejer og køkkenchef på restaurant Mondæn

​★★★★★

Tak for hjælpen

Dorthe er en hamrende dygtig underviser der får alle til at føle sig veltilpas.

​★★★★★

Tak for hjælpen

Hun er en super inspiration og dygtig coach.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Med mit nyhedsbrev modtager du mine fem gode råd til et fundament for bedre performance.

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@dorthehummel.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​