DNA baseret optimering for High Performere

Ville det ikke være fantastisk/tænk hvis du blev født med en brugermanual i at være den optimale udgave af dig?

Så du vidste præcis hvilket brændstof du kørte bedst på. Hvilke udfordringer du kunne navigere udenom så de ikke ville begrænse dig. Måske havde et langt større potentiale end du kæmpede for i dag.

Dette er for dig som kan lide at arbejde i et højt tempo, med mange bolde i luften og dig, som elsker at udfordre dig selv til det maksimale, når du dyrker din ynglings sport.

Dig som mærker at kroppen ikke altid spiller med mere som tidligere, at energien hurtigere flyder ud.​

Lad mig introducere dig for en spændende videnskabsbaseret metode til optimering af kroppens ydeevne ud fra kroppens helt unikke informationer, som vi har adgang til.​ Som ledelsescoach og karriere-coach har jeg fokus på at hjælpe dig med at blive en endnu bedre udgave af dig selv. Uanset hvad dit mål er, og hvem du er, samt hvilket niveau af ambitioner du har, så er fokus på en optimering essentiel.

Gennem ledelsescoaching tilbyder jeg forløb til ambitiøse erhvervsledere, der har brug for en CEO-coach samt privatpersoner og atleter på alle niveauer, der er seriøse omkring deres mål og ønsker professionelt såvel som privat, men vigtigst af alt at de er villige til at gøre den nødvendige indsats.

Vil du høre mere om, hvordan jeg som ledelsescoach eller mentaltræner kan hjælpe dig med blandt andet personlig træning eller en DNA-analyse, så kontakt mig endelig. 

Få en 100 % individuel sammensat plan

Dette får du ud af en optimerings protokol:

 • Hvordan du øger din produktivitet med 200%
 • Vinder mere tid med en presset kalender
 • Reducerer stress og overbelastninger
 • Kan opnå ting du før tænkte umulige
 • Får præcis klarhed i dit liv og dine mål
 • Kender dine ressourcer til fingerspidserne
 • Er klædt på med dine FLOW-triggere
 • Tænker og agere skarpere
 • Hvad der er din ultimative performance manual

Dit forløb bliver sammensat efter dine behov og ønsker om optimering. Jeg tilbyder kun forløb, da opgradering fysisk og mentalt er en udviklingsproces, der kræver tid.

Et skridt foran - fysisk og mentalt

For dig som vil kende nøglen til dine gemte hestekræfter og være ti skridt foran både fysisk og mentalt, laver jeg tests for at underbygge den endelige plan. 

Læs mere om, hvilke test der kunne være relevante her.​

Individuelle forløb:

Vil du have en komplet indsigt i hvordan du finder dine gemte ressourcer frem så du performer bedre, med maximal balance i en sund krop som kan klare presset, med masser af motivation uanset alder og performance niveau. Eller sikre du ikke brænder ud af dine ambitioner og derved også har din “longevity” i fokus.

På et individuelt forløb vil du få indblik i din DNA som basis for at minimere begrænsninger og ligeledes optimere på potentialet med Cellbased High Performance Leadership concept.

Du får fuld support igennem alle 12 uger til at blive max optimeret, med process på fysisk og mentalt optimering - uanset hvad dit behov, udfordring eller mål består af.

Vil du høre mere og om det er det rette for dig så send en mail på:

info@dorthehummel.dk

​Foredrag:

 1. “Part time effort with full time outcome”
  ​Hvad skal der til for at vinde mere tid med en presset hverdag?
  ​Lær hvordan du kan skabe mere tid, energi, motivation og glæde selvom du har en hektisk hverdag.
  ​Dette foredrag kan evt suppleres med kurset tilhørende.

  ​Læs mere om kurset HER.
 2. Peak Flow Performance for high performing executives
  ​For ledere på alle plan som vil sikre deres bedste performance, potentiale og position - uden at brænde ud.

  ​Lær hvordan man finder ekstra ressourcer i en presset hverdag med skarpere fokus, mere overskud og balance, med seneste videskabelige forskning indenfor peak FLOW performance og Cell Based Leadership Performance.

  ​Kend den personlige manual til den bedste performance, og hemmeligheden som anvendes blandt eliten i sport og erhverv til en optimeret hverdag - uanset alder.

  ​Læs mere om kurset HER.

Foredrag til Sports performance

 • “Optimerings process for vindere”
  ​Opnå det utænkelige med seneste forskning på peak performance og hemmeligheden der afgør de sidste 2%, og vær et skridt foran modstanderen. ​Som atlet er der skarpt fokus på træning, restituering, skadesforebyggelse og teknik, som er grundlaget for at udnytte talentet.

  ​Flere elementer kan enten forstyrre eller begrænse dette i at blive udnyttet til fulde når det gælder, men den optimale bedste performance handler om mere end talent og fysisk fokus.

  ​Få effektive redskaber til at optimere performance som er ud over det sædvanlige og skab resultater som før var utænkelige!​​

Kurser

Ledelseskurser (eller skræddersyet kurser til jeres behov)

Læs mere HER

Personlig Træning

Som noget nyt tilbydes nu træning med HTC (Hummel Training Concept) samt OYC (Optimized Yoga Concept) alt med fokus på longevity.

Træningen tilbydes nu som tillæg til individuelle kunder i forløb og udføres derudover eksklusivt med personlig træning i dine egne rammer (dog kun i Københavns området).

Corporate training or yoga:

Derudover kan HTC samt OYC ligeledes bookes for medarbejdere i virksomheder

(ligeledes i Københavns området)

OBS! Træning vil foregå på engelsk!

Læs mere om HTC og OYC HER.

Målgruppen for et forløb hos mig

Som ledelsescoach tilbyder jeg forløb til ambitiøse erhvervsledere, der har brug for en CEO-coach samt privatpersoner og atleter på alle niveauer, der er seriøse omkring deres mål og ønsker professionelt såvel som privat, men vigtigst af alt at de er villige til at gøre den nødvendige indsats.

Sådan kan vi arbejde sammen

Jeg arbejder igennem en protokol så alt bliver bygget op og implementeret til vedvarende resultater. Derfor er et forløb som regel over 12 uger (eller 6 måneder) og pris afhænger af eventuelle tilvalg til optimeringen. Inden vi indgår samarbejde har vi en afklarende samtale for at sikre det er det rette for dig.

Kontakt mig og få en gratis afklarende session hos en ledelsescoach

Du er velkommen til at booke en gratis afklarende session på linket her.

Husk, at du altid har en 100 % pengene-retur-ret, hvis du efter tre måneder ikke har opnået dit mål sat fra begyndelsen af forløbet!

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig på telefon 20 54 82 52 eller skrive til min e-mail info@dorthehummel.dk.

Hør mere om, hvordan en livsstilscoach og mentaltræner kan hjælpe dig

Vil du høre mere om, hvordan jeg som mentaltræner og livsstilscoach kan hjælpe dig, eller er du interesseret i en pris på et forløb, så kontakt mig endelig på telefon 20 54 82 52 eller e-mail info@dorthehummel.dk.

Invest in your future

Are you ready to unlock your full potential and learn the winners

protocol to peak performance?

We create the program that fits your specific needs and goals,

to help you be your best, with your secret potentials.

Er du klar til at investere i dig selv?

Helping you unlock your mental super power

- And limit mental pressure

Less injuries and better recovery

- Avoid the underlying risk of burnout

Peak performance when it matters

- The difference to make it or brake it!

​Hør hvad mine klienter siger

Et lille udpluk af skønne udtalelser ...

​★★★★★

Tak for hjælpen

 “Som leder burde alle have en som Dorthe der kan samle trådene, for at sikre den bedste performance, og i endnu højere grad en med holistisk tilgang. Jeg mærkede med det samme et større overskud mentalt og fysisk”

Kim Ulf Rehfeld Thoden

Group CEO at Moneyflow

​★★★★★

Dybt taknemlig

 ”Dorthe holder sig ikke tilbage når det handler om viden til et bedre og sundere liv. Elsker alt den viden jeg fik i mit forløb, som gav mig en rigtig god forståelse af hvad min krop har brug for, samt at den mentale træning og fysiske balance er vejen til et sundere liv”

Dennis Knudsen

Frisør, make-up artist & owner House of Dennis Knudsen

​★★★★★

Tak for dig

 ”For mig har det været essentielt at få præcis klarhed for hvad der var mine behov for at kunne performe på det niveau. Det har gjort det nemmere at fokusere på det der var vigtigt, og har kunne mærke en betydelig forskel på min performance både professionelt og i min sport”

Thomas Søndergaard​

Direktør og elite cykelrytter

​★★★★★

Tak til dig

 ”Jeg har lært at blive skarp på mine tanker og derved styre mine følelser som øger min kontrol, selvtillid og fokus. Fået bedre indblik i hvad min krop har brug for og derved kunne mindske mental melt-down i løbet af dagen. Kan anbefale det til alle der har brug for et spark bagi for at komme videre”

Anders Rasmussen​

Invest analytics

​★★★★★

Tak for hjælpen

 ”Alle nye tiltag jeg har taget har givet bonus! Jeg sover som en drøm nu, kæmper mindre med inflammationer og kan se mine forbedringer på søvn og restituering på min tracking med mit Whoop strap”

​Lasse Holm

Selvstændig og eleite crossfit atlet​

​★★★★★

Tak for hjælpen

 ”Transformationen har været så inspirerende og resultaterne så positive.
Jeg troede, at jeg gjorde alt rigtigt, man havde alle de klassiske tegn på stress uden at vide det.
Dorthe hjalp mig med at genbalancere min krop og ændre den negative historie, jeg fortalte mig selv. Hun hjalp mig med at implementere strategier, der gav synlige resultater hver uge - strategier, der har holdt fast længe efter”

Merlinda Johansen​

 General manager head of risk FLSmidth A/S

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Med mit nyhedsbrev modtager du mine fem gode råd til et fundament for bedre performance.

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@dorthehummel.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​