DNA baseret optimering for High Performere

- Hvis ikke du allerede er atlet, bør du begynde at se dig selv som en!!

Ville det ikke være fantastisk/tænk hvis du blev født med en brugermanual i at være den optimale udgave af dig?

Så du vidste præcis hvilket brændstof du kørte bedst på. Hvilke udfordringer du kunne navigere udenom så de ikke ville begrænse dig. Måske havde et langt større potentiale end du kæmpede for i dag.

Dette er for dig som kan lide at arbejde i et højt tempo, med mange bolde i luften og dig, som elsker at udfordre dig selv til det maksimale, når du dyrker din ynglings sport.

Dig som mærker at kroppen ikke altid spiller med mere som tidligere, at energien hurtigere flyder ud.​

Lad mig introducere dig for en spændende videnskabsbaseret metode til optimering af kroppens ydeevne ud fra kroppens helt unikke informationer, som vi har adgang til.​ Som ledelsescoach og karriere-coach har jeg fokus på at hjælpe dig med at blive en endnu bedre udgave af dig selv. Uanset hvad dit mål er, og hvem du er, samt hvilket niveau af ambitioner du har, så er fokus på en optimering essentiel.

Gennem ledelsescoaching tilbyder jeg forløb til ambitiøse erhvervsledere, der har brug for en CEO-coach samt privatpersoner og atleter på alle niveauer, der er seriøse omkring deres mål og ønsker professionelt såvel som privat, men vigtigst af alt at de er villige til at gøre den nødvendige indsats.

Vil du høre mere om, hvordan jeg som ledelsescoach eller mentaltræner kan hjælpe dig, så kontakt mig endelig. 

Få en 100 % individuel sammensat plan

En 100 % individuel sammensat plan kan give dig:

  • Bedre udholdenhed fysisk og mentalt
  • Skarpere fokus og overblik
  • Mindre stress og overbelastningsudfordringer
  • Bedre nattesøvn – dermed bedre restituering
  • Mere struktur = mere tid og mental ro
  • Super skarpt indblik i egne individuelle ressourcer
  • Vægt i balance
  • Bedre fysisk form
  • Genfinde dit vindermindset
  • Færre skader, øget performance og maksimal restituering – for atleter

Dit forløb bliver sammensat efter dine behov og ønsker om optimering. Jeg tilbyder kun forløb, da opgradering fysisk og mentalt er en udviklingsproces, der kræver tid.

Et skridt foran - fysisk og mentalt

For dig som vil kende nøglen til dine gemte hestekræfter og være ti skridt foran både fysisk og mentalt, laver jeg tests for at underbygge den endelige plan. 

Læs mere om, hvilke test der kunne være relevante her.​

Målgruppen for et forløb hos mig

Som ledelsescoach tilbyder jeg forløb til ambitiøse erhvervsledere, der har brug for en CEO-coach samt privatpersoner og atleter på alle niveauer, der er seriøse omkring deres mål og ønsker professionelt såvel som privat, men vigtigst af alt at de er villige til at gøre den nødvendige indsats.

Sådan kan vi arbejde sammen

Jeg arbejder igennem en protokol så alt bliver bygget op og implementeret til vedvarende resultater. Derfor er et forløb som regel over 12 uger (eller 6 måneder) og pris afhænger af eventuelle tilvalg til optimeringen. Inden vi indgår samarbejde har vi en afklarende samtale for at sikre det er det rette for dig.

Kontakt mig og få en gratis afklarende session hos en ledelsescoach

Du er velkommen til at booke en gratis afklarende session på linket her.

Husk, at du altid har en 100 % pengene-retur-ret, hvis du efter tre måneder ikke har opnået dit mål sat fra begyndelsen af forløbet!

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig på telefon 20 54 82 52 eller skrive til min e-mail info@dorthehummel.dk.

Hør mere om, hvordan en personlig coach og mentaltræner kan hjælpe dig

Vil du høre mere om, hvordan jeg som mentaltræner og personlig coach kan hjælpe dig, eller er du interesseret i en pris på et forløb, så kontakt mig endelig på telefon 20 54 82 52 eller e-mail info@dorthehummel.dk.

Investér i dig selv​

Et forløb kører mellem 3-6 måneder. Bliv klædt på til at navigere i dine egne ressourcer, balance og overskud, hvor du opnår den bedste mentale og fysiske sundshedsplan for DIG.

Er du klar til at investere i dig selv?

Skaber balance i dit liv

Jeg hjælper dig med at balancere dit liv, så du præsterer og trives bedre.

100 % individuel forløb

Få et 100 % individuelt sammensat forløb.

Stressrobusthed og udholdenhed

Stressrobusthed og udholdenhed er et spørgsmål om, hvordan vi navigerer i de opbyggede vaner, vi har.

​Hør hvad mine klienter siger

Et lille udpluk af skønne udtalelser ...

​★★★★★

Tak for hjælpen

Udgangspunktet var en stresssygemelding, og målet at mine stresssymptomer skulle være ude af kroppen. Jeg nåede at være så meget ovenpå i dette forløb, at jeg havde mod på at afslutte forløbet med en 5 dages Prolonkur for at optimere og nulstille fysikken. Dorthe har en helt særlig evne til at være nærværende og fange lige præcis der, hvor jeg er – hverken mere eller mindre. Dorthe har en eminent viden om kroppen, og at hun brænder for det, er man aldrig i tvivl om. Hun formår at sætte al denne viden i spil på en måde, som er nærværende og anerkendende, så både krop og sind er i vater. Jeg er i al fald ikke i tvivl om, hvem jeg vælger, næste gang jeg skal bruge hjælp.

Anita Sundstrup Brinkmann

​Cand.mag. Psykologi​

​★★★★★

Dybt taknemlig

Jeg startede hos dig fordi jeg havde rigtig mange kedelige symptomer på at jeg og min krop ikke havde det godt. Min læge ville ordinere flere piller, men her sagde jeg STOP og tog et aktivt valg og tog fat i dig. Efter blot to uger havde jeg markant forbedring på de fleste af mine symptomer. Efter 8 uger havde jeg droppet alt medicin, mine kedelige symptomer var alle væk – og bonus var at jeg var 10 kilo lettere. Der er kommet en del mere i gaveposen fra dig, end jeg havde forventet da jeg startede. Jeg har fået ændret mine vaner og mønstre til det bedre, og det har været nemt for mig at adoptere, da krav og udfordringer er kommet i det tempo jeg har kunne håndtere. Det har været guld værd for mig, og jeg er dybt taknemlig.

Mette Risager

​Medejer og køkkenchef på restaurant Mondæn

​★★★★★

Tak for dig

Jeg kan virkelig mærke at det har givet meget privat men også ledelsesmæssigt. Det gør en kæmpe forskel det du kan. Jeg har aldrig rykket mig så meget personligt og fagligt som i vores samarbejde. Du har forstået mig og hvordan jeg skal tackles. Du er en kæmpe inspiration i min hverdag og i mit syn på at blive et bedre menneske både privat men også som leder.​ SÅ IGEN TAK FOR DIG

Mads Dalsborg

​Medejer og køkkenchef på restaurant Mondæn

​★★★★★

Tak for hjælpen

Dorthe er en hamrende dygtig underviser der får alle til at føle sig veltilpas.

​★★★★★

Tak for hjælpen

Hun er en super inspiration og dygtig coach.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Med mit nyhedsbrev modtager du mine fem gode råd til et fundament for bedre performance.

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@dorthehummel.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​