FAQ​

Skal jeg være leder for at tilmelde mig et program?​

Du behøver ikke at være leder, men være villig til at foretage de nødvendige ændringer for at blive en high performer.

Skal jeg være professionel atlet for at kvalificere mig til et program?

NEJ... professionel eller amatør er ikke vigtig, så længe dine ambitioner matcher vores​​.

Hvor lang tid kræves der om ugen i et program?

Standard Minimum Programmet er 12 uger. Når vi arbejder en-til-en, vil vi have mindst en times session om ugen (hovedsageligt online). Det arbejde og fokus, du vil ligge imellem dem, afhænger af dit mål og din tid.

Hvad er det anbefalede program for sportshold og atleter?

Vi anbefaler sportshold og atleter at begynde at arbejde med os i pre-season og helt frem til slutningen af sæsonen.

Hvorfor er dette forløb anderledes?

Vores forløb er anderledes, fordi vi ser på præstation fra et komplet perspektiv.

Hvad er neurovidenskab?

Neurovidenskab i high performance handler om at forstå videnskaben bag ultimativ menneskelig præstation, hvor fokus er mere på driverne, til at lykkes og at kende begrænsningerne til at kunne performe ubesværet.

Hvad er testen, og hvordan adskiller den sig fra de normale blodprøver fra min læge?

Vores test er specifik, og ud fra det er vi i stand til at udarbejde en individuel plan for optimering. DNA-analyse, organiske syrer, hormonanalyser og intolerancer. Vores laboratorietest tilbydes ikke af det offentlige sundhedssystem, men benyttet af private klinikker og sundhedspersonale i over 15 år.

Hvad er biokemi?

Biokemi er kombinationen af faktorer, der vil påvirke din biologi, såsom hvilken mad du spiser, hvordan du sover, håndterer stress, hormonelle ændringer og restitution osv.

Hvad er mental træning?

Det er en proaktiv tilgang til at skabe det rette mindset for at nå sine mål og eliminere forprogrammerede begrænsninger.

Hvordan er mental træning forskellig fra sportspsykologi?

Sportspsykologi har tendens til at fokusere på reaktiv adfærd, dvs. efter at problemet er opstået, snarere end proaktiv adfærd, som mental træning fokuserer på​​.

Hvorfor er high performance coaching nødvendig for enkeltpersoner?

Hvis du konsekvent vil forbedre dig på et højt niveau eller komme til dit næste niveau af dine ambitioner uden risiko for udbrændthed eller sidde fast, har du brug for de nødvendige værktøjer, der er specifikke for dig for at opnå dette.

Hvorfor er high performance coaching nødvendigt for gruppearbejde

For at opnå højt ydende gruppearbejde skal der være et klart fokus og mål, der kan centreres om. At opnå niveauer af gruppe flow kan kun opnås ved at udløse nøglepunkter og hjælpe folk med at forstå, hvad der kan opnås som enkeltpersoner og i gruppe kontekst. Blot at give enkeltpersoner et mål eller et projekt uden at kende deres interne og eksterne drivkræfter for motivation, vil begrænse chancerne for, at et projekt eller mål opnås.​​

Hvornår betragter du dig selv som en high performer?

At være en high performer er ikke et mål i sig selv, men mere en måde at komme derhen. Det handler om at have ambitioner om at udvikle sig og være i stand til at opretholde en balance for at nå disse mål. Derudover handler det om at holde fokus på alle de vigtige elementer i ens liv for at blive fuldstændig tilfreds.​

Tilbyder I også DNA-test uden 12 ugers program?

Vi anser DNA-analysen som et vigtigt grundlag for at skabe en unik individuel plan, men vi tilbyder også DNA-testpakker med en omfattende individualiseret plan.

Hvad er fordelen ved DNA-test?

Ved at kende dit personlige DNA har du informationen på, hvilke forhindringer du skal navigere rundt om, og hvor du kan optimere din mentale og fysiske ydeevne. Da det er et genetisk test, skal det kun tages én gang.

Forstyrrer dette min træning i min klub eller franchise?

Nej, vores træning er helt komplementær til det, du gør i din klub og det giver dig mere information til at blive en bedre atlet. Vores specifikke stil med mental træning og individualiseret neurokemi fokus er helt unik og vil ikke finde sted inden for din sportsklub.

Jeg er mentalt stærk, hvorfor har jeg brug for mental træning?

Hver atlet eller high performer er mentalt stærk. Begrebet mentalt svage atleter er noget, vi er stærkt uenige i. At være nået så langt som at være professionel er et tegn på dette. Det, vi gør, er at fokusere på at gøre sindet endnu stærkere, endnu mere modstandsdygtigt, samt hjælpe med at identificere klare mål på kort, mellemlang og lang sigt samt tydelige nordstjerne mål. Det handler om at forstå, hvordan din individuelle neurokemi og dit sind fungerer, så du kan få det til at fungere endnu bedre for dig.

Invest in your future

Are you ready to unlock your to reach your full potential?

Protocol to peak performance?

We create the program that fits your specific needs and goals,

to help you be your best, with your secret potentials.

Er du klar til at investere i dig selv?

Helping you unlock your superpowers

- And limit mental pressure

Less injuries and better recovery

- Avoid the underlying risk of burnout

Peak performance when it matters

- The difference to make it or brake it!

​Hør hvad mine klienter siger

Et lille udpluk af skønne udtalelser ...

​★★★★★

Jeg har rykket mig kvanteskridt på kort tid

 “Jeg genvandt ikke bare glæden ved sporten igen, men jeg var nok aldrig kommet så langt så hurtigt i min karriere uden vores arbejde sammen." Den professionelle verden kræver konstant mentalt fokus, så man undgår unødvendige fejl, og jeg får stadig udvidet mine værktøjer til at blive bedre atlet”

Hjalte Froholdt

NFL Cardinals

​★★★★★

Tak for hjælpen

 “Som leder burde alle have en som Dorthe der kan samle trådene, for at sikre den bedste performance, og i endnu højere grad en med holistisk tilgang. Jeg mærkede med det samme et større overskud mentalt og fysisk”

Kim Ulf Rehfeld Thoden

Group CEO at Moneyflow

​★★★★★

Tak for dig

 ”For mig har det været essentielt at få præcis klarhed for hvad der var mine behov for at kunne performe på det niveau. Det har gjort det nemmere at fokusere på det der var vigtigt, og har kunne mærke en betydelig forskel på min performance både professionelt og i min sport”

Thomas Søndergaard​

Direktør og elite cykelrytter

​★★★★★

Tak til dig

 ”Jeg har lært at blive skarp på mine tanker og derved styre mine følelser som øger min kontrol, selvtillid og fokus. Fået bedre indblik i hvad min krop har brug for og derved kunne mindske mental melt-down i løbet af dagen. Kan anbefale det til alle der har brug for et spark bagi for at komme videre”

Anders Rasmussen​

Invest analytics

​★★★★★

Dybt taknemlig

 ”Dorthe holder sig ikke tilbage når det handler om viden til et bedre og sundere liv. Elsker alt den viden jeg fik i mit forløb, som gav mig en rigtig god forståelse af hvad min krop har brug for, samt at den mentale træning og fysiske balance er vejen til et sundere liv”

Dennis Knudsen

Frisør, make-up artist & owner House of Dennis Knudsen

​★★★★★

Tak for hjælpen

 ”Alle nye tiltag jeg har taget har givet bonus! Jeg sover som en drøm nu, kæmper mindre med inflammationer og kan se mine forbedringer på søvn og restituering på min tracking med mit Whoop strap”

​Lasse Holm

Selvstændig og eleite crossfit atlet​

​★★★★★

Tak for hjælpen

 ”Transformationen har været så inspirerende og resultaterne så positive.
Jeg troede, at jeg gjorde alt rigtigt, man havde alle de klassiske tegn på stress uden at vide det.
Dorthe hjalp mig med at genbalancere min krop og ændre den negative historie, jeg fortalte mig selv. Hun hjalp mig med at implementere strategier, der gav synlige resultater hver uge - strategier, der har holdt fast længe efter”

Merlinda Johansen​

 General manager head of risk FLSmidth A/S

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@dorthehummel.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​