Om mig

Jeg har arbejdet med, studeret og vejledt i ernæring og kosttilskud i 25 år, og sidenhen uddannet mig i funktionel sportsernæring og sportsernæring hos ISSN (International Society of Sports Nutrition) begge i UK. Med andre ord, jeg ved hvordan en optimal ernæring skal tilpasses den enkelte.

Sammenhængen mellem fysikken og psykologien har siden hen givet mig en langt større forståelse for hvad der reelt skal til, for at udnytte kroppens ressourcer optimalt. Med coaching og mentaltræning opnår jeg en større forståelse af dig som person – jeg connector din biokemi med din psykologi.

Jeg fokuser på det hele menneske, med en holistisk tilgang, for vilje kan ikke bringe dig vejen alene.
Udover din fysik så påvirkes både din hjerne og krop af de hormoner som enten er i balance eller det modsatte. Min passion er at give dig adgang til de ekstra ressourcer du gemmer på.

Jeg coacher kun super-helte !! 
Superhelten er dig, der er villig til at smøre ærmerne op og gøre den indsats, der skal til for at ændre kurs, for at opnå det du drømmer om, skabe resultater og have det liv der giver mening, som du selv er stolt af. Det i sig selv, kræver selvindsigt for at blive klar til. Det kræver mod at gå den forandring i møde. Det kræver vilje at fortsætte selvom dit gamle mønster melder sig. For at nå rejsens destination, kræver det sparring og støtte. Resultatet er en ægte superhelt med seriøs lederegenskab, først og fremmest i dit eget liv, men også for dem du er leder for såvel privat som professionelt.

Kontakt

mig her