Life Hackers Summit

Lær de 7 game changing rules for at vinde i livet og blive en optimeret version af dig selv!

Life Hackers hemmelighed bag optimal præstation i hverdagen, med en køreplan
for at mestre alt, du gør – imens du bliver sundere og gladere. En manual i selv-omsorg, såvel som i at opnå dine mål.

”Hvad hvis du i virkeligheden består af langt mere, end du er klar over – vil du så ikke gerne opnå det”?

Tilføje meget mere af dét, der gør dig godt, gør dig gladere og fuldendt som den ultimative leder – af dig selv og dit liv og dem, du skal være rollemodel for!

Få krop og sind i balance, så du kan være din optimale udgave – hver dag. Gør dig fri fra autopilot-tilstand, undgå stilstand og nyd i stedet personlig udvikling med uanede ressourcer.

JA TAK JEG ER KLAR TIL AT RYKKE FRA GOOD til GREAT

Er du træt af one-size-fits-all programmer, som lover guld og grønne skove? Måske har du allerede en relativ god idé om, hvad der virker – men måske har du svært ved at ramme plet og derved mærke den ultimative energi og balance.

Måske er du netop træt af at forsøge diverse ting af for at opnå en følelse af overskud i livet.
Eller måske har du endelig valgt at tage styring for dig selv og din sundhed for at genvinde overblikket – men famler endnu i blinde for at finde ”det helt rigtige kick”?

Det behøver heldigvis ikke at stå skidt til, før du tager dig selv og dit liv til Next Level!

Hvad hvis du kunne opnå mere af:

 • En krop i balance med fuld indsigt i dine individuelle nøjagtige behov – uden at skulle forsøge alverdens løsninger i én uendelighed
 • Mere overskud til at leve livet med ekstraordinær tilfredshed
 • Uanede ressourcer – uanset hvor travlt dit liv er
 • Undgå stress og dens ødelæggende påvirkninger
 • Øget potentiale og vished om personlig værdi…

På dette event vil du komme dybere i din forståelse for, hvad der i virkeligheden skal til for at opnå dét, Aristoteles kaldte Eu-diamonia  (fra græsk: to achieve ultimate happiness and wellbeing)

Efter dette event vil du:

 • Have en struktureret game-plan over, hvor du kan justere i dit liv for at opnå uanede ressourcer
 • Være bevidst om dine ”blinde vinkler” som på nuværende tidspunkt forhindrer dig i at have en krop i balance (og have mind-hacks til at ændre dem!)
 • Være klar over, hvor du kan øge din personlige værdi med nye muligheder
 • Have konkrete redskaber til at kunne forbedre dit liv og dig selv med ekstra 10%
 • Have fået dine sundhedsoverbevisninger vendt på hovedet og være i besiddelse af langt mere end gængse informationer.

Dette fortæller tidligere klienter:

”Det har givet mig en super mental klarhed. Jeg tænker skarpt, jeg agere skarpt, jeg står tidligt op om morgenen, og har meget mere energi generelt set hele dagen. Alle ledere burde have en coach der tænker holistisk hvis de vil performe bedre på alle områder”
– Kim Ulf Rehfeld

”Da min læge ville ordinere mere medicin sagde jeg stop og opsøgte dig! Efter få uger havde jeg min krop i balance og kunne slippe medicin og symptomer.
Jeg har fået ændret mine vaner og mønstre til det bedre, og det har været nemet for mig at adaptere, da krav og udfordringer er kommet i det tempo jeg har kunne håndtere. Det har været guld værd for mig”

– Mette Riisager

”Dorthe har en helt særlig evne til at være nærværende og fange lige præcis der hvor jeg er. Hun formår at sætte alt denne viden i spil på en måde så både krop og sind er i vater. Mit udgangspunkt var en stress sygemelding, men jeg fik under forløbet så meget mod på at optimere fysikken på ny. Jeg er ikke i tvivl om hvem jeg vælger næste gang jeg har brug for det”
– Anita Sundstrup Brinkmann

”Dorthe går ind i alle sammenhænge med en optimisme der er smittende og giver tryghed og tro på at det vi har gang i det bliver godt. – for det bliver godt når Dorthe er med!”
– Matas Organisation

Dette er for dig som:

 • IKKE er til standard programmer… men godt vil kende til den seneste viden indenfor bio-hacking, neurovidenskab, high performance vaner og håndgribelige værktøjer, du kan implementere i din hverdag for at optimere dig selv, din fysik og dit liv til en endnu bedre version af dig.
 • Dig, som er klar til at gå direkte til essensen af, hvad der i virkeligheden skal til for at opnå ”Eu-diamonia”
 • Dig, som er klar til at ville noget bedre, udnytte dit reelle potentiale og er interesseret i at gøre det, du allerede gør (godt) langt mere effektivt.
 • Dig som godt kan lide at have mange bolde i luften, men har en tendens til at glemme dig selv – og vipper på kanten af at brænde ud.
 • Dig som er klar til at redefinere din opfattelse af ”peak-performance” – uanset dit nuværende niveau af performance
JEG ER KLAR TIL AT LÆRE DE 7 GAME CHANGING RULES

På dette event vil du blive taget igennem min Eu-diamonia model som består af
7 game changing rules til at vinde i livet

 • Klarhed og overblik – værksteds tjekket
 • Elimineringsfasen – olieskift
 • De ubekendte faktorer – slip speederen
 • Fysisk genopladning – længere på literen
 • Vaner og rutiner – nyt kørekort
 • Personligt lederskab – dig i førersædet
 • Life Hackers secrets – opgraderet til nyeste version

Du vil på denne dag få bragt din hverdag, situation og udfordringer i spil, og kan efterfølgende trille fra pitstop i fuldkommen tillid til dine ressourcer. Med fortiden i bakspejlet, foden på speederen og GPS’en sat på Eu-diamonia!

Med dig har du din personlige game-changer-plan som du kan køre videre med efter seminaret.

Om Dorthe Hummel:

Dorthe har vejledt i sundhed og optimering de seneste 25 år og undervejs kombineret sin viden om fysiologi og biokemi med mental optimering for at skabe det bedst mulige resultat for den enkelte.

Utallige atleter og erhvervsledere har under Dorthes vejledning maximeret deres performance ud fra funktionel sportsernæringsprincipper og mental træning. Dorthe har igennem årene sammensat forskningsresultater fra psykogien, neurovidenskab, ernæring og livsstilsvaner, og koblet det med personlige kodeks fra DNA-tests for derved at kunne opnå langt mere effektive forbedringer.

Dorthe Hummel er passioneret optaget af at forstå kroppens og psykens samspil. Dels for opnå langt bedre udbytte af de til enhver tid givne ressourcer for sig selv og hendes klienter.

Dels fordi hun selv lever filosofien om, at vi ikke behøver at lade os begrænse, uanset vilkår og vaner. Vi er, hvad vi er – og vi bestemmer selv.

Din investering for at stå skarpere som en endnu bedre version af dig.
995,-

– Det svarer til to timer med en personlig træner, en kostvejleder eller et par nye løbesko… som du alligevel vil skulle købe flere af, fordi du igen ikke ramte rigtigt!

(eller 5 måneders ”Life Hackers Movement” som du også får med)

– EARLY BIRDS sparer 500.- hvis du køber inden 1/10

JA TAK JEG ER KLAR

Dette får du OGSÅ…

 • Adgang til den lukkede Facebook-gruppe Life Hackers
 • SAMT 1 års fri adgang til ”Life Hackers Movement” medlemsprogram (inkl. online coaching/undervisning hver måned med seneste viden og tips til din udvikling og motivation) Værdi: 4.308-

Life Hacking er en livssti og ikke et fix – for dig der ikke vil nøjes

Der er kun 50 pladser, som bliver solgt efter først til mølle-princippet

OBS: Der vil naturligvis blive taget højde for eksisterende anbefalinger fra sundhedsmyndighederne ift. COVID19 i større samlinger, med færre i samme rum, med mere plads imellem os, håndsprit og gensidig respekt for hensyn.

Life Hacker Summit foregår på
NOR: Nordic Health House
Hejrevej 30, 3. sal
2400 København NV

22. oktober kl. 9-16

Der vil blive serveret forfriskninger i pausen, samt en økologisk sund frokost, som du kan nyde med skøn udsigt over Københavns kanaler.

Stadig i tvivl om du skal slå til, så overvej dette:

 • Prøv at se dig selv om 1, 2, 5 år fra nu – sidde med samme overvejelser om, hvorfor du ikke kommer vellykket i mål med dine drømme om mere overskud til at dedikere familien/dig selv/ny karriere/mere sundhed (du ved hvad!)
 • At du i det næste år: hyrer en (dyr) personlig træner (igen), hopper på den bedste (godt nok dyre) kosttrend på markedet, får læst 5 af de bedste bøger om personlig udvikling og optimering…men så stadig mangler: den vigtigste NÅL i høstakken for at kende DIT unikke behov for max optimering. Og nej, du har (helle) ikke nået at læse de seneste 100 studier udgivet på emnet, som du besluttede dig for!
 • Hvad med i stedet at gøre det, du er bedst til og som er din vej til succes – UDEN at skulle lege detektiv resten af livet! Kære kursist. Jeg garanteret dig, at dette program er min passion om at sætte al min viden i spil for at hjælpe netop dig.
 • Livet er LIGE NU og venter ikke på, at du får tid eller overskud. Forebyggelse fremmer effekt – og du har fortjent at leve livet godt og fuldt ud. Spar ikke dine kræfter til pensionen – det er ikke der de skal bruges!
OK, DÉT ER AFGJORT 995,- VÆRD FOR MIG!

Kontakt

mig her