​Life Hackers OrganisationTM

​Bag Life Hackers OrganisationTM står et team af erfarne eksperter i hver deres område for at kunne yde det bedste optimeringsresultat. Konceptet er grundlagt af Dorthe Hummel, Holistisk high performance Coach.

Life Hackers OrganisationTM  har i løbet af det seneste års tid udvidet teamet for at kunne favne flere behov, fysisk og mentalt i situationer, hvor der er brug for dybdegående ekspertise samt for at kunne tilbyde programmer til større grupper som sportsteams, hvor der stadig skal være fokus på de individuelle behov i hver deltagers proces. Især i forbindelse med sportshold, som har deres eget hold af dygtige behandlere, er samarbejdet med teamets hverdag essentiel. 

​Konceptet er i løbet af 2021 gennemført for teams og individuelle personer, herunder flere sportsprofiler, men også erhvervsledere.

Konceptet gennemføres i samarbejde med blandt andet læge (MD/FM) Miguel Damas, der med succes har coachet blandt andet FC porto. Derudover er tilknyttet eksperter i genetik, biomedicin og sportsvidenskab med fokus på elite sport samt ernæringsterapeuter med functionel medicine tilgang. 

​På de individuelle forløb tilknyttes endvidere en mentaltræner.

Vores mission er at hjælpe såvel atleter som erhvervsledere med en så optimeret performance som muligt, så den enkelte er i stand til at skabe fortsat succes og bedre resultater – uden at brænde ud. 

Mød vores team​

Dorthe

Kathrine

Mads

Miguel

Vores fælles mission er at hjælpe både atleter og erhvervsledere med så optimeret en performance som muligt, så den enkelte er i stand til fortsat at skabe succes og bedre resultater – uden at brænde ud.

1: Det store sundhedstjek:

Alle DNA rapporter samlet 4 stk.

Få indsigt i al din grundlæggende information på dine gener. Hvilke udfordringer kan du bevæge dig udenom, muligheder for optimering og forståelse for dine nuværende ubalancer.

Her får du en 360 graders livsstilsplan med kost, træning og hverdags performance potentiale.

2: DNA diet:

Diet er for dig der har problemer med at holde vægten, forstå hvad der forårsager øget vægt ift kost og aktivitetsniveau.

3: DNA Sport:

Sport er til atleten som vil optimere sin sportslige performance, få indsigt i skader, restituering og potentiale.

4: DNA Mind:

Hvis du vil forstå din hjerne kemi bedre ud fra hvordan neuro transmittere påvirker, er i ubalance eller hvordan du kan etablere balancen optimalt.

Her kigger vi på humør, afhængighed, kognitiv funktion og Alzheimer.

Organix Comprehensive:

Denne test giver information på hvordan kroppen fungere på nuværende tidspunkt. Processen fra indtagelsen af kosten til hvordan denne bliver udnyttet, eventuelle eksisterende ubalancer som ikke vil kunne testes på en tradition blodprøve, men når man stadig ikke føler sig i bedste balance.

Ideel hvis man er træt, ude af balance uden grund, uoplagt og drænet – men forsøger alle andre metoder for at rette op på det.

Eller perfekt i samspil med DNA Health som en pejling på om man er i sin bedste status eller bør sætte fokus ind andre steder. Organix kan man med fordel tage en gang om året for at tjekke sundheds status.

OBS: DNA test skal man kun tage en gang – de gælder altid.​

Vi har adgang til adskillige andre lab tests hvis vi i den givne situation ser et behov og ønsket fra dig til at udrede en dybere forståelse for en ubalance – som kunne være stres reaktion, hormonel ubalance, fordøjelse, fødevare reaktioner etc.​

Hør mere om, hvordan en personlig coach og mentaltræner kan hjælpe dig

Vil du høre mere om, hvordan jeg som mentaltræner og personlig coach kan hjælpe dig, eller er du interesseret i en pris på et forløb, så kontakt mig endelig på telefon 20 54 82 52 eller e-mail info@dorthehummel.dk.

Investér i dig selv​

Et forløb kører mellem 3-6 måneder. Bliv klædt på til at navigere i dine egne ressourcer, balance og overskud, hvor du opnår den bedste mentale og fysiske sundshedsplan for DIG.

Er du klar til at investere i dig selv?

Skaber balance i dit liv

Jeg hjælper dig med at balancere dit liv, så du præsterer og trives bedre.

100 % individuel forløb

Få et 100 % individuelt sammensat forløb.

Stressrobusthed og udholdenhed

Stressrobusthed og udholdenhed er et spørgsmål om, hvordan vi navigerer i de opbyggede vaner, vi har.

​Hør hvad mine klienter siger

Et lille udpluk af skønne udtalelser ...

​★★★★★

Tak for hjælpen

Udgangspunktet var en stresssygemelding, og målet at mine stresssymptomer skulle være ude af kroppen. Jeg nåede at være så meget ovenpå i dette forløb, at jeg havde mod på at afslutte forløbet med en 5 dages Prolonkur for at optimere og nulstille fysikken. Dorthe har en helt særlig evne til at være nærværende og fange lige præcis der, hvor jeg er – hverken mere eller mindre. Dorthe har en eminent viden om kroppen, og at hun brænder for det, er man aldrig i tvivl om. Hun formår at sætte al denne viden i spil på en måde, som er nærværende og anerkendende, så både krop og sind er i vater. Jeg er i al fald ikke i tvivl om, hvem jeg vælger, næste gang jeg skal bruge hjælp.

Anita Sundstrup Brinkmann

​Cand.mag. Psykologi​

​★★★★★

Dybt taknemlig

Jeg startede hos dig fordi jeg havde rigtig mange kedelige symptomer på at jeg og min krop ikke havde det godt. Min læge ville ordinere flere piller, men her sagde jeg STOP og tog et aktivt valg og tog fat i dig. Efter blot to uger havde jeg markant forbedring på de fleste af mine symptomer. Efter 8 uger havde jeg droppet alt medicin, mine kedelige symptomer var alle væk – og bonus var at jeg var 10 kilo lettere. Der er kommet en del mere i gaveposen fra dig, end jeg havde forventet da jeg startede. Jeg har fået ændret mine vaner og mønstre til det bedre, og det har været nemt for mig at adoptere, da krav og udfordringer er kommet i det tempo jeg har kunne håndtere. Det har været guld værd for mig, og jeg er dybt taknemlig.

Mette Risager

​Medejer og køkkenchef på restaurant Mondæn

​★★★★★

Tak for dig

Jeg kan virkelig mærke at det har givet meget privat men også ledelsesmæssigt. Det gør en kæmpe forskel det du kan. Jeg har aldrig rykket mig så meget personligt og fagligt som i vores samarbejde. Du har forstået mig og hvordan jeg skal tackles. Du er en kæmpe inspiration i min hverdag og i mit syn på at blive et bedre menneske både privat men også som leder.​ SÅ IGEN TAK FOR DIG

Mads Dalsborg

​Medejer og køkkenchef på restaurant Mondæn

​★★★★★

Tak for hjælpen

Dorthe er en hamrende dygtig underviser der får alle til at føle sig veltilpas.

​★★★★★

Tak for hjælpen

Hun er en super inspiration og dygtig coach.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Med mit nyhedsbrev modtager du mine fem gode råd til et fundament for bedre performance.

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@dorthehummel.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​