​Life Hackers OrganisationTM

​Bag Life Hackers OrganisationTM står et team af erfarne eksperter i hver deres område for at kunne yde det bedste optimeringsresultat. Konceptet er grundlagt af Dorthe Hummel, Holistisk high performance Coach.

Life Hackers OrganisationTM  har i løbet af det seneste års tid udvidet teamet for at kunne favne flere behov, fysisk og mentalt i situationer, hvor der er brug for dybdegående ekspertise samt for at kunne tilbyde programmer til større grupper som sportsteams, hvor der stadig skal være fokus på de individuelle behov i hver deltagers proces. Især i forbindelse med sportshold, som har deres eget hold af dygtige behandlere, er samarbejdet med teamets hverdag essentiel. 

​Konceptet er i løbet af 2021 gennemført for teams og individuelle personer, herunder flere sportsprofiler, men også erhvervsledere.

Konceptet gennemføres i samarbejde med blandt andet læge (MD/FM) Miguel Damas, der med succes har coachet blandt andet FC porto. Derudover er tilknyttet eksperter i genetik, biomedicin og sportsvidenskab med fokus på elite sport samt ernæringsterapeuter med functionel medicine tilgang. 

​På de individuelle forløb tilknyttes endvidere en mentaltræner.

Vores mission er at hjælpe såvel atleter som erhvervsledere med en så optimeret performance som muligt, så den enkelte er i stand til at skabe fortsat succes og bedre resultater – uden at brænde ud. 

Mød vores team​

Dorthe

Kathrine

Mads

Miguel

Vores fælles mission er at hjælpe både atleter og erhvervsledere med så optimeret en performance som muligt, så den enkelte er i stand til fortsat at skabe succes og bedre resultater – uden at brænde ud.

1: Det store sundhedstjek:

Alle DNA rapporter samlet 4 stk.

Få indsigt i al din grundlæggende information på dine gener. Hvilke udfordringer kan du bevæge dig udenom, muligheder for optimering og forståelse for dine nuværende ubalancer.

Her får du en 360 graders livsstilsplan med kost, træning og hverdags performance potentiale.

2: DNA diet:

Diet er for dig der har problemer med at holde vægten, forstå hvad der forårsager øget vægt ift kost og aktivitetsniveau.

3: DNA Sport:

Sport er til atleten som vil optimere sin sportslige performance, få indsigt i skader, restituering og potentiale.

4: DNA Mind:

Hvis du vil forstå din hjerne kemi bedre ud fra hvordan neuro transmittere påvirker, er i ubalance eller hvordan du kan etablere balancen optimalt.

Her kigger vi på humør, afhængighed, kognitiv funktion og Alzheimer.

Organix Comprehensive:

Denne test giver information på hvordan kroppen fungere på nuværende tidspunkt. Processen fra indtagelsen af kosten til hvordan denne bliver udnyttet, eventuelle eksisterende ubalancer som ikke vil kunne testes på en tradition blodprøve, men når man stadig ikke føler sig i bedste balance.

Ideel hvis man er træt, ude af balance uden grund, uoplagt og drænet – men forsøger alle andre metoder for at rette op på det.

Eller perfekt i samspil med DNA Health som en pejling på om man er i sin bedste status eller bør sætte fokus ind andre steder. Organix kan man med fordel tage en gang om året for at tjekke sundheds status.

OBS: DNA test skal man kun tage en gang – de gælder altid.​

Vi har adgang til adskillige andre lab tests hvis vi i den givne situation ser et behov og ønsket fra dig til at udrede en dybere forståelse for en ubalance – som kunne være stres reaktion, hormonel ubalance, fordøjelse, fødevare reaktioner etc.​

Hør mere om, hvordan en livsstilscoach og mentaltræner kan hjælpe dig

Vil du høre mere om, hvordan jeg som mentaltræner og livsstilscoach kan hjælpe dig, eller er du interesseret i en pris på et forløb, så kontakt mig endelig på telefon 20 54 82 52 eller e-mail info@dorthehummel.dk.

Invest in your future

Are you ready to unlock your full potential and learn the winners

protocol to peak performance?

We create the program that fits your specific needs and goals,

to help you be your best, with your secret potentials.

Er du klar til at investere i dig selv?

Helping you unlock your mental super power

- And limit mental pressure

Less injuries and better recovery

- Avoid the underlying risk of burnout

Peak performance when it matters

- The difference to make it or brake it!

​Hør hvad mine klienter siger

Et lille udpluk af skønne udtalelser ...

​★★★★★

Tak for hjælpen

 “Som leder burde alle have en som Dorthe der kan samle trådene, for at sikre den bedste performance, og i endnu højere grad en med holistisk tilgang. Jeg mærkede med det samme et større overskud mentalt og fysisk”

Kim Ulf Rehfeld Thoden

Group CEO at Moneyflow

​★★★★★

Dybt taknemlig

 ”Dorthe holder sig ikke tilbage når det handler om viden til et bedre og sundere liv. Elsker alt den viden jeg fik i mit forløb, som gav mig en rigtig god forståelse af hvad min krop har brug for, samt at den mentale træning og fysiske balance er vejen til et sundere liv”

Dennis Knudsen

Frisør, make-up artist & owner House of Dennis Knudsen

​★★★★★

Tak for dig

 ”For mig har det været essentielt at få præcis klarhed for hvad der var mine behov for at kunne performe på det niveau. Det har gjort det nemmere at fokusere på det der var vigtigt, og har kunne mærke en betydelig forskel på min performance både professionelt og i min sport”

Thomas Søndergaard​

Direktør og elite cykelrytter

​★★★★★

Tak til dig

 ”Jeg har lært at blive skarp på mine tanker og derved styre mine følelser som øger min kontrol, selvtillid og fokus. Fået bedre indblik i hvad min krop har brug for og derved kunne mindske mental melt-down i løbet af dagen. Kan anbefale det til alle der har brug for et spark bagi for at komme videre”

Anders Rasmussen​

Invest analytics

​★★★★★

Tak for hjælpen

 ”Alle nye tiltag jeg har taget har givet bonus! Jeg sover som en drøm nu, kæmper mindre med inflammationer og kan se mine forbedringer på søvn og restituering på min tracking med mit Whoop strap”

​Lasse Holm

Selvstændig og eleite crossfit atlet​

​★★★★★

Tak for hjælpen

 ”Transformationen har været så inspirerende og resultaterne så positive.
Jeg troede, at jeg gjorde alt rigtigt, man havde alle de klassiske tegn på stress uden at vide det.
Dorthe hjalp mig med at genbalancere min krop og ændre den negative historie, jeg fortalte mig selv. Hun hjalp mig med at implementere strategier, der gav synlige resultater hver uge - strategier, der har holdt fast længe efter”

Merlinda Johansen​

 General manager head of risk FLSmidth A/S

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Med mit nyhedsbrev modtager du mine fem gode råd til et fundament for bedre performance.

Har du spørgsmål?

Ring til mig via nummeret herunder eller send en mail til info@dorthehummel.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​