Ledelsescoach med fokus på optimering

Som ledelsescoach og karriere-coach har jeg fokus på at hjælpe dig med at blive en endnu bedre udgave af dig selv. Uanset hvad dit mål er, og hvem du er, samt hvilket niveau af ambitioner du har, så er fokus på en optimering essentiel. En 3D-optimering som sikrer mental og fysisk kombination.

Jeg holder til i Valby i København, hvor jeg blandt har mange kunder på Frederiksberg. Jeg kan dog hjælpe kunder i hele landet, idet jeg også tilbyder online karriere-coaching samt kører ud til mine kunder. Vi arbejder sammen i et forløb, hvor du får sat alle parametre i spil for at øge eller kunne vedligeholde din præstation.

Få en 100 % individuel sammensat plan

En 100 % individuel sammensat plan kan give dig:

  • Bedre udholdenhed fysisk og mentalt
  • Skarpere fokus og overblik
  • Mindre stress og overbelastningsudfordringer
  • Bedre nattesøvn – dermed bedre restituering
  • Mere struktur = mere tid og mental ro
  • Super skarpt indblik i egne individuelle ressourcer
  • Vægt i balance
  • Bedre fysisk form
  • Genfinde dit vindermindset
  • Færre skader, øget performance og maksimal restituering – for atleter

Dit forløb bliver sammensat efter dine behov og ønsker om optimering. Jeg tilbyder kun forløb, da opgradering fysisk og mentalt er en udviklingsproces, der kræver tid.

For dig som vil kende nøglen til dine gemte hestekræfter og være ti skridt foran både fysisk og mentalt, laver jeg tests for at underbygge den endelige plan. Læs mere om, hvilke test der kunne være relevante her.

Målgruppen for et forløb hos mig

Som ledelsescoach tilbyder jeg forløb til ambitiøse erhvervsledere, der har brug for en CEO-coach samt privatpersoner og atleter på alle niveauer, der er seriøse omkring deres mål og ønsker professionelt såvel som privat, men vigtigst af alt at de er villige til at gøre den nødvendige indsats.

Pris på et coachingforløb

Mine priser afhænger af forløbets størrelse og omfang i forhold til det ønskede mål, som typisk vil vare imellem 3-6 måneder. Prisen starter fra 15.000,- (inkl. evt. tests), men er som sagt afhængig af sammensætningen.

Ikke alle er egnede eller indstillede på processen hos en ledelsescoach som mig, så derfor har vi en indledende samtale for at klarlægge præcis, hvad det er, der vil passe ind i dit behov.

Kontakt mig og få en gratis afklarende session hos en ledelsescoach

Du er velkommen til at booke en gratis afklarende session på linket her.

Husk, at du altid har en 100 % pengene-retur-ret, hvis du efter tre måneder ikke har opnået dit mål sat fra begyndelsen af forløbet!

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig på telefon 20 54 82 52 eller skrive til min e-mail info@dorthehummel.dk.

Kontakt

mig her